Ekspozitë fotografike me rastin e 50 vjetorit të fotografisë të Shtjefën Ivezaj

shtjefen-ivezajMe rastin e 50 vjetorit të veprimtarisë të fotografit të parë në Malësi, Shtjefën Ivezaj, do të zhvillohet Ekspozita fotografike, ekspozita e pajës së nuses në Malësi të Madhe si dhe e filmit dokumentar.

Organizator i aktivitetit është kryetari i Shoqatës Atdhetare Malësia nga Shkodra, Z. Ilmi Kurti.

muzeu-etnografik-njoftim