Urime 28 Nëntorin – Ditën e Flamurit

Urime 28 Nëntorin, 573 vjetorin e ngritjes së Flamurit Kombëtar nga Gjergj Kastrioti Skënderbeu në Krujë dhe 104 vjetorin e shpalljes së Pavarësisë në Vlorë, pavarësi e cila u cungua një vit më vonë në Konferencën e Londrës, por e cila jeton gjithnjë në vetëdijen e çdo shqiptari.

Urime Ditën e Flamurit gjithë shqiptarëve kudo gjinden, në çdo cep të botës. Urime Malësi, Ulqin, Plavë e Guci. Urime shqiptarëve brenda kufijve shtetërore, urime Kosovë, Iliridë e Luginë…

Të ndarë në shumë shtete, por të bashkuar rreth një Flamuri, Gjuhe dhe të një Gjaku!

Urime!

flamuri
flamuri_ne_deciq