Emisioni “Focus”: Analizë e situatës politike në Mal të Zi (video)

Tema e emisionit politik “Focus” të TV Teuta; Situata politike në Mal të Zi”, me pjesëmarrës Xhemal Peroviq dhe Nikollë Berishaj:

 

 • Malsori

  Emision interesant dhe mjaft mir e paraqiti realitetin.

 • RednBlack

  Analiza analiza analiza… te ceshtjeve te cilat te gjith i din edhe ne gjum.
  Cilat jan zgjidhjet njerz, per ato duhet me fol, si me i largua problemet dhe me i realizua synimet?
  Gati 2 ore fjale e fjale, vetem nje her u permend dicka qe mund te merret si fillim i nje zgjidhje, qe e permedi Xhemal Peroviq, bojkot i zgjedhjeve ne Ulqin.

 • Guri

  Gjithologu Berishaj i specializuem ne .. po na jep leksione edhe per politike. Eh medet

  • Halja

   O guri apo shkembi, chka po i mungon z.Berishaj? A te duket se ti din ma mire? N’se po, urdhno, besoj qe te pranon ky portal

   • Guri

    Gazetar, inxhinier, profesor, publicist, shkrimtar, keshilltar… e sefundmi edhe analist politik!? I denje edhe per akademik, sikur mos ta kishte pas at dreq …te ….