Ulqini do të fitoj përmendoren e Skënderbeut

Në emër të Fondacionit Simon Filipaj nga New Yorku dhe Shoqatës Don Gjon Buzuku nga Ulqini, prof. Bahri Brisku, Zef Kovaçi dhe Gjergj Pepgjoni, morën pjesë në takim me kryetarin e Komunës Nazif Cungu me datë 29.1.2018, njofton portali Ul-info.

Qëllimi i takimit ishte caktimi i një lokaliteti për ngritjen e përmendores së Skenderbeut.

Përmendoren e financon Fondacioni, kurse punët administrative dhe organizimin do t’a bëjë Shoqata Don Gjon Buzuku, kumtoi Pepgjoni.