Njoftim: Përurimi i librave “Shqiptarët në Malin e Zi, çështje e pazgjidhur” dhe “Vizatim hënor me shkëlqim yjesh” të Haxhi Shabanit në QKI Malësia në Tuz

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Qendrën Kulturore Informative “Malësia” do të organizojnë mbrëmje autoriale dhe përurimin e librave “Shqiptarët në Malin e Zi, çështje e pazgjidhur” dhe “Vizatim hënor me shkëlqim yjesh” të mr. Haxhi Shabani.

Mbrëmja do të mbahet të shtunën, më 17 mars 2018, ora 19.00, në Qendrën Kulturore Informative “Malësia” – Tuz.