Njoftim: Shoqata “Malësia e Madhe” NY, organizon kremtim madhështor

Shoqata “Malësia e Madhe” NY, organizon kremtim madhështor me rastin e 107 vjetorit të Kryengritjes së Malësisë së Madhe dhe 550 vjetorit të vdekje së Gjergj Kastriotit – Skënderbeut.