Nikollë Nikprelaj dhe Albini, babë e bir në bashkëpunim në këngën e re

Kënga më e re e këngëtarit të mirënjohur Nikollë Nikprelaj bashkë me djalin e tij Albinin.

Kënga e titulluar “Linda” ka një stil ndryshe nga projektet e mëparshme të Nikollës Nikprelaj, dhe është prezantuar si këngë me ritme verore.