Gjeloshaj jep dorëheqje nga posti i Sekretarit Shtetëror

Nënkryetari i Alternativës Shqiptare, Nik Gjeloshaj ka dhënë dorëheqje nga posti i Sekretarit Shtetëror.

“Në zgjedhjet lokale të nëntorit të vitit të kaluar kam qenë bartës i listës, prandaj dhe kam ndie obligim ndaj votuesit Malësor që të jam këshilltar në kuvend të Tuzit”,ka thënë Gjeloshaj.

Ai gjithashtu sqaron se në bazë të rregullores të ASH-së, nuk bëjnë dyfishime në mbajtën e funksioneve.

Gjeloshaj ishte emëruar në postin e Sekretarit Shtetëror pranë Ministrisë së Administrimit Publik nga prilli i vitit 2017. /MALESIA.ORG/