Njoftim: Gjenerata 1997-98 feston 20-vjetorin e maturës

Gjenerata e vitit shkollor 1997/98 të gjimnazit “25 Maji” festojnë vitin e njëzet të maturës!

Kremtimi është planifkuar të bëhet më datën 24 gusht të vitit 2018, ora 20:30, në ambientet e restorantit “Niagara” në Tuz.

Oranizatorët i lusin të interesuarit, gjegjësisht kolegët që të përgjigjen pozitivisht si dhe të konfirmojnë prezencën deri 22 gusht në numrat e tel:
068555504, 069430340 dhe 069066663 .

Prezenca juaj sa më masovike, rikthen kujtimet më të bukura të jetës!

Ju mirëpresim!

Me respekt,
Organizatorët