Gjeloshaj: Ligji zgjedhor diskriminon shqiptarët

Kryetari i Alternativës Shqiptare, Nik Gjeloshaj, në një intervistë për gazetën “Dan” ka deklaruar se çështja e përfaqësimit të shqiptarëve në Kuvendin e Malit të Zi duhet të rregullohet, pasi ligji aktual i diskriminon shqiptarët.

Ai shprehu besimin se për këtë do të kenë përkrahjen edhe të partive të tjera, pasi shqiptarët përbëjnë specifikë jo vetëm kombëtare por edhe gjuhësore, dhe se kjo përbën prioritet të Alternativës shqiptare dhe koalicionit shqiptar në përgjithësi.