Ambasadori i Kinës vizitoi Komunën e Tuzit

Sot, kryetari i Komunës së Tuzit, zoti Abedin Axhoviq së bashku me zëvendësit e tij, Simon Ivezaj dhe Haris Ramoviq, priti në vizitë ambasadorin e Republikës Popullore të Kinës, zotin Liu Jin dhe bashkëpunëtorët e tij.

Më këtë rast, ai në mënyrë ceremoniale dorëzoi plaketë mirënjohës ambasadorit dhe njëkohësisht i falënderoi ata për donacionin jashtëzakonisht të vlefshëm, që Ambasadi i Republikës Popullore të Kinës i dhuroi Komunës së Tuzit.

Fjala është për një cisternë uji, vlera e të cilës sjellet rreth 40.000 euro.

Komuna e Tuzit