Betonizohet Kisha Ortodokse Serbe në maje të Rumisë

Kisha Ortodokse Serbe ka filluar punimet për betonizimin e kishes ne maje të Rumisë, kështu shkruan faqja Zëri i Krajës, raporton portali Ulqini Online.

Siç duket nga pamjet e fundit skeleti metalik i kishës eshtë fortifikuar më gurë.

Është e turpshme që e gjithë kjo ndodhë ilegalisht pa asnjë leje ndërtimi dhe pushteti e në veçanti politikanet shqiptar heshtin sikur nuk ndodhë asgjë, përfundon këtë informacion faqja Zëri i Krajës.