Haradinaj në Mal të Zi, takon liderët e partive politike shqiptare

Kryeminstri i Kosovës z. Ramush Haradinaj takoi liderët e partive shqiptare në Malin e Zi.

Takimi u realuzua në lokaket e hotel Splendid, në afersi të Budvës, në vegjile të Samitit Ballkanik dhe Unionit Europian.

Në takim me Haradinaj ishin përfaqësuesiet e Lidhjes Demokratike në Mal të Zi, Unionit Demokratik të Shqiptarëve, Forcës së Re Demokratike, Partisë Demokratike, Alternativës Shqiptare, Lëvizjes Përspektiva, Lidhjes Demokratike Shqiptare, si dhe Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve. /Malesia.Org/