Kuvendi i Shqipërisë miratoi marrëveshjen për çeljen e pikës së kalimit kufitar Zogaj- Skje

Kuvendi i Shqipërisë ka miratuar sot marrëveshjen për çeljen e pikës së kalimit kufitar Zogaj-Skje, e cila u miratua më 3 korrik ndërmjet qeverisë së Shqipërisë dhe Malit të Zi.
Siç kumtohet nga Ambasada e Shqipërisë në Mal të Zi, hapja e kësaj pike, do të lehtësojë qarkullimin e njerëzve dhe do të ndërlidhë trevat shqipfolëse.

Albert Camaj