Meta dekoron veprimtarin Ali Daci

Nënkryetari i Lidhjes Demokratike Shqiptare ( LDSH), z. Ali Daci, veprimtar i palodhshem i çështjes shqiptare, dekorohet nga Presidenti i Shqiperisë Ilir Meta.

“Me mësuesin dhe intelektualin e shquar, veprimtarin e spikatur nga Dacaj i Rozhajës, Ali Daci i cili prej 10-vitesh mban gjallë jetën kulturore dhe artistike shqiptare në këtë Komunë duke promovuar, ruajtur dhe lartësuar traditat e zakonet kombëtare dhe gjuhën shqipe me aktivitetin kulturor “Ora e Maleve”. Në shenjë mirënjohjeje për kontributin e tij, e vlerësova me Titullin e lartë “Naim Frashëri”, shkruan Meta ne faqen e tij zyrtare.

Albert Camaj