Ulqin – Gjobitet qytetari per shkak te flamurit shqiptar

Ku mbeten të drejtat dhe liritë e shqiptarëve në trojet e veta në Mal të Zi!?

Sot në Ulqin, në ditën e Flamurit, policia malazeze gjobiti qytetarin Sabahudin Vogli për shkak se në automjetin e tij kishte vendosur dy flamuj shqiptar.

Ai në stacionin e policisë në Ulqin ku u muar për bisedë, kishte deklaruar se për shkak të Ditës së Flamurit, kishte vëndosur dy flalmuj të vegjel. Ai kishte deklaruar se nuk ishte në dijeni se me këtë veprim ka shkelur ndonjë ligj. 

/MALESIA.ORG/