Kryetari i KKSH-së uron besimtaret e konfesionit katolik

Në emër të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e Zi dhe në emrin tim personal, të gjithë besimtarëve të konfesionit katolik Ju uroj gëzuar Krishtlindjet.

Të nderuar besimtar, të nderuar shqiptar kudo që ndodheni, festat fetare janë momentet më të mira, për të përcjellur respekt, dashuri e unitet ndër shqiptarët e të gjitha besimeve, uroj që kjo traditë të vazhdoj përgjithmonë.

Urojmë që në familjet Tuaja të keni paqe, shëndet, begati e harmoni, për të cilat kemi nevojë më shumë se për çdo gjë tjetër”. 

Gëzuar të gjithëve për shumë mot!

Me respekt,

Kryetari,
Faik Nika