LDSH ngushëllon familjen Daci

Posa muarëm lajmin e zi për vdekjen tragjike të Arian Dacit, Zv. Minister i Diasporës në Qeverinë e Kosovës, dhe biri i Akademikut, Nexhat Dacit.

Lidhja Demokratike Shqiptare i shpreh ngushëllimet më të thella familjes Daci, bashkepunetoreve të Tij, dhe të gjithë atyre që e kanë njohur këtë veprimtarë dhe adhurues të sporteve ekstreme! U prehsh në paqe Arian Daci!
LDSH