Shoqata Atdhetare Malësia e Madhe Michigan: Inkurajoni anëtarët e familjes tuaj për të votuar për koalicionin Malësia na Bashkon

Më 27 Janar Shoqata Atdhetare Malësia e Madhe në Michigan u takua së bashku me kryësi dhe anëtarët e saj.

Ata u bashkuan me një mesazh të unitetit dhe dhanë mbështetjen e tyre të pandarë për koalicionin Malësia Na Bashkon (ASh Nikë Gjeloshaj dhe LDSh-Nikollë Camaj).

Votat e 3 marsit në Malësi janë të rëndësishme për të ardhmen e Malësisë. Ata që votojnë shqip do të garantojnë një të ardhme të ndritur për shqiptarët.

Inkurajoni anëtarët e familjes tuaj për të votuar për koalicionin Malësia na Bashkon. Shoqata Atdhetare Malësia e Madhe dhe diaspora dëshirojnë sukses dhe fitore koalicionit shqiptar. Malësia na Bashkon!