UDSH i bashkohet Forumit Shqiptar ASH-LDSH?

Siç mëson jo zyrtarisht Portali Malesia.Org, Unioni Demokratik i Shqiptarëve, i bashkohet Forumit Shqiptar, të përbërë nga Alternativa Shqiptare dhe Lidhja Demokratike Shqiptare, për zgjedhjet lokale të 3 Marsit.

Zgjedhjet lokale të 3 Marsit, konsiderohen si historike për Malësinë dhe pritet që të fitojnë përkrahjen maksimale të gjithë malësorëve.
Malesia.Org