PERFORMANCË e organizuar nga FORUMI SHQIPTAR në lidhje me situatën e infrastrukturës rrugore në Malësi

Të nderuar qytetarë,

Ju ftojmë të ndiqni një PERFORMANCË të organizuar nga FORUMI SHQIPTAR në lidhje me situatën e infrastrukturës rrugore në Malësi!
“Model” e kemi qendrën e Malësisë, aty pranë ku kryetarin i komunës Axhoviq e ka zyrën! E mos të flasim për zonat tjera të Malësisë…
Të dashur qytetarë, paramendoni dhe vlerësoni vet se si ky pushtet mund të realizoj projekte kapitale që me dekada i premton, kur gropat në rrugë nuk ka kapacitet ti ndreq…

Axhoviqi dhe PDS nuk kanë kapacitet as gropat në rrugë t’i ndreqin e JO të realizojnë projekte kapitale për Malësinë!

Këtyre NUK u intereson fare MALËSIA, sepse në asnjë deklaratë të tyre NUK e përmendin, e as që flasin në gjuhën e bukur shqipe, gjuhën e baballarëve…

Vetëm Forumi Shqiptar siguron mirëqënie për të gjithë qytetarët dhe ruan gjuhën dhe Malësinë shqiptare!

#forumishqiptar
#malesianabashkon
ASH-LDSH-UDSH 🇦🇱🇦🇱🇦🇱