Shoqata Malësi e Madhe, NY organizon mbrëmje për ngritje fondesh

LAJMËRIM

Shoqata Malësia e Madhe me veprim në NY lajmëron të gjithë anëtarët , donatoret dhe gjithë komunitetin e NY me rrethina se , me 24 shkurt , 2019 organizon mbrëmje fond-mbledhëse për rritjen e fondeve të shoqatës .

Kjo mbrëmje do të mbahet në restorantin e vëllezërve Lucaj TESORO DE ITALIA , duke filluar prej orës 5 mbas dite .Për të gjithë të pranishmit do të shtrohet koktej me ushqime të lehta

Çdo kontribut është ndihme e madhe për Malësinë . Shoqata prej shume vitesh ndihmon studentët , ndihmon të sëmurit dhe të gjithë skamnoret .

Hyrja është falas .

Për informata më të hollësishme kontaktoni:

Mark Berishaj 914 -557-5010

Gjon Dedvukaj 718-496-7710

Sander Sinishtaj 917-531-5187

Senad Lulanaj 917-662-4398

Mark Gjoku Ulaj 914-837-4410

Gjon Gjokaj 917-741-8600