Sot, Kosova feston 11-vjetorin e Pavarësisë

Sot qytetarët e Kosovës dhe të gjithë shqiptarët kudo që janë, festojnë 11 vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës. 

Më 17 shkurt 2018, Kuvendi i Republikës së Kosovës, shpalli Deklaratën e Pavarësisë së Kosovës. 

Në mbledhjen ku morën pjesë 109 nga gjithsej 120 deputetë, Kuvendi i Kosovës.njëzëri shpalli Kosovën shtet të pavarur.

Ndërkaq, Ambasada e Kosovës në Mal të Zi, me restin e festës së pavarësisë së Kosovës, neser, më 18 shkurt 2019, në Hotel Centre Vile, në Podgoricë, do të shënoi me pritje solemne 11 vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë. 

Albert Camaj