Studentët e Malësisë në Tiranë, apelojnë të votohet Forumi Shqiptar

Studentët nga Malësia, që studiojnë në Tiranë, Kristijan Gjokaj, Allmedina Pepiq dhe Zana Vulaj, përmes një video mesazhi, nga Kryeqyteti i shqiptarëve në Tiranë, apelojnë të votohet Forumi Shqiptar, i pëbërë nga Alternativa Shqiptare, Lidhja Demokratike Shqptare dhe Unioni Demokratik i Shqiptarëve. 

https://www.facebook.com/100009555311268/videos/vb.100009555311268/2214681185527037/?type=2&video_source=user_video_tab