Aktori i famshëm Çun Lajçi, thurë vargje në përkrahje të Forumit Shqiptar

 

Malësi e Bardhë e Tuz i Rapshit

E madhe sa toka e kthjellët sa qielli e bardhë sa bora dhe e bukur sa lulet
– Voto numrin 5
– Mos u mashtro se s’ta falin eshtnat e t’parve
Tê dua Malsi ma shumë se vetën
– Voto numrin 5 e mos e le punën për nesër!
– Numrin 5!