Trajneri i FK “Malësia”, David Camaj, apel për votuesit malësor të votojnë Forumin Shqiptar

Nga David Camaj

Të nderuar bashkëvendas, unë si trajner i FK “Malësia”,  i bëj thirrje të gjithë malësorëve kudo gjinden që të përkrahin dhe votojnë, Forumin Shqiptar.

Si trajner i brezit të rij,  të cilët janë e ardhmja e Malësisë, apeloj te të gjithë prindërit dhe dashamirët që masovikisht të përkrahim Forumin Shqiptar, për të mirën e fëmijëve tonë.