Junçaj: Vizioni dhe ëndrrat për të bashkuar të gjithë Malësorët në Forumin Shqiptar, po bëhet realitet !

Të nderuar bashkvendas,
Vizioni dhe ëndrrat për të bashkuar të gjithë Malësorët në Forumin Shqiptar,hap nga një hap po bëhet realitet !
Na kanë mbetur vetëm dhe 2-3 ditë punë që zërin e bashkimit ta çojmë te çdo familje në Malësi.Prandaj,edhe këto ditë pune që na kanë mbetur t’i shfrytëzojmë që zëri ynë të dëgjohet në çdo cep të Malësisë,të bashkojmë votën tonë që të dalin me 3 mars me një fitore apsolute !
FORUMI SHQIPTAR – MALËSIA NA BASHKON !