Ministri i MPJ-së Shqipërisë, Gent Cakaj, përgëzon Forumin Shqiptar për rezultat historik

Minstri për Evropen dhe Punët e Jashtme të Shqipërisë, përgëzoi Forumin Shqiptar, për rezultat historik.

“Tuzi na dha një mësim të vlefshëm se përtej logove, bindjeve politike apo protagonizmit, vetëm të bashkuar mund t’i shërbejmë interesave të shqiptarëve. Urimet më të përzemërta koalicionit “Forumi shqiptar” për rezultatin historik”, deklaroi Cakaj.