Zgjedhjet në Malësi: Kryetari i KKZ-së, nënshkruan rezultatet paraprake

Kryetari i Komisionit Komunal Zgjedhor Shtjefën Ujkiq, nënshkroi sot rezultatet e zgjedhjeve, paraprake për zgjedhjet në Komunë të Tuzit.
Sipas këtyre rezultateve Forumi Shqiptar, fitoi 16 mandate.
Partia Demokratike e Socialisteve 10 mandate.
Partia Boshnjake 4 mandate, kurse nga një mandat fituan Mali i Zi Demokratik dhe Social Demokratët.