Ambasada e Shqipërisë në Mal të Zi: Të gjithë sëbashku urojmë nënat dhe motrat tona

Ambasada e Shqipërisë në Mal të Zi, përmes nje video-xhirimi, nga trevat e ndryshme shqiptare në MZ, uron  8 Marsin, Ditën Ndërkombëtare të Gruas.

 

Gëzuar 8 Marsi!

Të gjithë sëbashku urojmë nënat dhe motrat tona.

Posted by Ambasada Shqiptare në Mal të Zi on Friday, March 8, 2019