Kolë Lulgjuraj, jep dorëheqje nga funksioni i kryetarit të PSP-së në Tuz

Kryetari i Këshillit Komunal të Partisë Socialiste Popullore, në Tuz, Kolë Lulgjuraj, dha dorëheqjen nga  ky funksion politik. 

Lulgjuraj  theksoi se ky është veprimi i tij moral për shkak të rezultatit të dobët në zgjedhjet  lokale në Tuz. 

Partia Socialiste Popullore, në zgjedhjet e 3 marsit, fitoi 86 vota dhe nuk arriti të hyjë në Kuvendin komunal.