Ekspozita fotografike “Colours of Albania”

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Ambasadën e Republikës së Shqipërisë në Malin e Zi dhe Qendrën e Kulturës – Ulqin do të organizojnë ekspozitën fotografike “Colours of Albania”.

Hapja e ekspozitës, bëhet, ditën e enjte, më 28 mars 2019, ora 19.00, në Galerinë e Qendrës së Kulturës në Ulqin.