Gjeloshaj zyrtarisht sot fillon punën e Kryetarit e Komunës së Tuzit

Sot u bë pranim dorëzimi i detyrës së Kryetarit të Komunës së Tuzit, ku Nik Gjeloshaj edhe zyrtarisht filloi punën si kryetar i Komunës.

Gjeloshaj u zgjodh kryetar më 21 mars 2019, me votat e 21 këshilltarëve. 16 nga Forumi Shqiptar, 1 nga Demokratët dhe 4 nga Partia Boshnjake. /MALESIA.ORG/