Homazh në Bratilë-tradita vazhdon

LDSH organizon daljen tradicionale në Bratilë, sivjet si pjesë e Forumit shqiptar, fituesit të zgjedhjeve të 3 marsit.
Nisja, të shtunën, me 6 Prill, në ora 9, nga parkingu i komunës.
Ju ftojmë të na bashkengjiteni edhe ju!
Të nderojmë të kaluarën dhe të ndërtojmë të ardhmen!

LDSH