Njoftim: Do të shënohet 17 vjetori i themelimit të Muzeut Etnografik të Malësisë

Më 1 maj 2019, me fillim në ora 10, do të shënohet 17 vjetori i themelimit të Muzeut Etnografik të Malësisë.

Po në këtë ditë do të bëhet edhe promovimi i librit “Burrat e Malësisë”, të autorit Ilmi Kurti, si dhe do të hapen edhe dy ekspozita, të kolekcionit të Muzeut Etnografik të Malësisë.