Në Tuz, do të mbahet mbrëmje autoriale me poetin Hajredin Kovaçi

Qendra Kulturore-Informative “Malësia” në bashkëpunim me Shoqatën e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të organizojnë mbrëmje autoriale me poetin Hajredin Kovaçi, të hënën, më 29 prill 2019, ora 20:00, në sallën e QKI “Malësia” – Tuz.
Jeni të mirëpritur.