Premiera e filmit komedi “Pse me don”, do të shfaqet në Tuz

QKI “Malësia Tuz vazhdon si edhe ka paralajmëruar me programin filmik.

PREMIERA e Filmit komediPse me don” do te jepet ne QKI “Malesia” ne Tuz

te shtunen, me 18 maj 2019 me fillim ne ora 21

Hyrja 2 euro

Rikujtojm se ne Ulqin ishte premiera me 30 prill ku ishin teshitura permbi 600 bileta, film luajnë Imi Nimanbegu, Rajmonda Cuka, Bashkim Alaj, Shefqet Luca, kamera AstritLajka, montazhi Robert Jankoviq
Xhirimi i filmitPse don” filloi nëntor te vitit te kaluar. Bëhet fjalë për dashurinë e një çifti ku kalojnë çastet e ndërlikuara lidhjen e tyre, cilën e paraqesin mënyrëkomike.

Sa here kemi komentuarproblemet”e çifteve moderne me karaktere te ndryshem? Ngjarje plot intriga dhemosmarrëveshje fakt rëndom ndodhin provincat e mbarë Ballkanit, por këtë herë janë ngjyrosura me dialektindhe karakterin kulturor zonës. I sjellim për ju me një humor thumbon dhe , mbi gjitha, pasqyron realietin e përditshmes sonë.

QKI “MalësiaTuz

Samir Beqaj