Kuvendi i Komunës së Pejës, emëron rrugën “Tifozat Kuq e Zi”

Kuvendi i Komunës së Pejës, emëroi një rrugë me emrin “Tifozat Kuq e Zi”.

Në këtë mënyrë asamblistat pejanë shprehën mirënjohje për të gjithë ata djem e vajza, të cilët që 15  vite janë zëri i miliona shqiptarëve, anë-embanë trojeve etnike dhe jo vetëm, në përkrahje të ngjyrave kuq e zi, hymnit, simboleve dhe të emrit Shqipëri!

Albert Camaj