Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë Veriore, z. Talat Xhaferi vizitoi Komunën e Tuzit

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë Veriore z. Talat Xhaferi me bashkëpunëtorë u takua me kryetarin e Komunës së Tuzit, z. Nik Gjeloshaj, me bashkëpunëtorë.
Siç kumtohet, gjatë këtij takimi, z. Xhaferi uroi udhëheqësinë e re të Komunës së Tuzit dhe shprehi gatishmërin për bashkëpunim mes komunave të të dy shteteve. Gjithashtu u diskutua edhe për procesin integruese në NATO të dy shteteve.
Kryetari i Komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj.  falenderoi z. Xhaferi, për vizitë dhe u tregua i hapur për bashkëpunim në projekte të rëndësishme për të mirë të dy vendeve.