Ndeshje në futboll mes Malësisë dhe Diasporës

KF “Malësia”,  në bashkëpunim  me diasporëm më  16.08.2019 organizon ndeshjen tradicionale në futboll Malsia -Diaspora në Vuksanlekaj me fillim në ora 19.

Organizator të kësaj ndeshje janë: Mark Gojçaj, Marjan Berishaj, Koçi Camaj, Marti Uli dhe David Camaj!!!

KF “Malësia”