Komuna e Tuzit shpërndanë librat për fillestarët

Kryetari i komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj,së bashku me kryetarin e kuvendit të Komunës së Tuzit Fadil Kajoshaj dhe nënkryetarin e komunës Ivan Ivanaj, shpërndanë librat për fillestarët.

“Kjo është një ditë e veçantë për të gjithë ne, sepse sot një gjeneratë e re fillon një rrugë të bukur për një të ardhme më të mirë” u shpreh Gjeloshaj, kumtuan nga Komuna e Tuzit.

Malesia.Org