Kaltrina Hoti – Ekspozita personale “Unë dhe Ti”

Piktorja nga Plava, Kaltrina Hoti, do të hapë ekspozitën personale “Unë dhe Ti” në mjediset e Muzeut në Kalanë e Ulqinit, të dielën, më 15 shtator 2019, ora 18.00.