Anton Lulgjuraj, këshilltar ligjor në komunë të Tuzit

Ish kryetari i Forumit Demokratik për Integrim (FDI), Anton Lulgjuraj, në bazë të propozimit të Forumit Shqiptar, sot është emërua këshilltar ligjor në komunën e Tuzit.
Njoftimin e bëri vet Lulgjuraj përmes faqes së vet në facebook.

Njoftimin e bëri vet Lulgjuraj përmes faqes së vet në facebook.

Lexoni postimin e plotë të Lulgjuraj.

Nga sot fillon një punë e re në ditëlindje të re. Në Komunën më të re të shqiptarëve – Komuna e Tuzit, do mbaj postin e Këshilltarit të Lartë për çështje ligjore.
Falenderoj Stafin e Komunës, Kryetarin dhe Nënkryetarin. Na u priftë e mbara.

Malesia.Org