Shtjefen Ujkaj publikon këngën e re “Gjam e Papërballuar”

Këngëtari nga Malesia.  Shtjefen Ujkaj,  ka sjellë projektin më të ri muzikor, të titulluar “Gjam e Papërballuar”.

Muzika dhe teksti janë krijuar nga Shtjefen Ujkaj, kurse është orkestruar nga Drinor Zymberi.

Albert Camaj