Cakaj: Sulmi i dhunshëm ndaj Ambasadës së Malit të Zi në Beograd është një akt i papranueshem

Ministrin në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme të Republikës së Shqipërsisë, Gent Cakaj, deklaroi se sulmi i dhunshëm ndaj Ambasadës së Malit të Zi në Beograd është një akt i papranueshem. “Dialogu dhe mirekuptimi duhet të prevalojnë në zgjidhjen e mosmarrëveshjeve dypaleshe. Dhuna dhe urrejtja nuk kanë vend në shoqeritë demokratike0, deklaroi Cakaj.

Malesia.Org