“Art Club” organizon veprimtari shkencore me rastin e 60-vjetorit të lindjes së poetit prof. dr. Basri Çapriqi

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” organizon veprimtarinë shkencore-letrare me rastin e 60-vjetorit të lindjes së poetit dhe studiuesit të letërsisë prof. dr. Basri Çapriqi, që do të mbahet në Ulqin, më 17-18 janar 2020, thuhet në njoftimin e kryetarit të “Art Club”, z. Ismet Kallaba.