Ringjyroset Flamuri në urën e Tërgajes

Grafiti i flamurit i cili ishte vandalizuar dje, është ringjyrosur dhe kthyer në gjendjen e mëparshme.

Shqiponja kuq e zi u kthye në gjendjen e mëparshme nga disa të rinjë. /MALESIA.ORG/