Vandalizmi vazhdon – Grup huliganësh sërish shkarravisin Shqiponjën kuq e zi

Siç kemi mësuar jozyrtarisht, sonte gjatë natës një grup huliganësh kanë shkarravitur përsëri Shqiponjën kuq e zi në urën pran lumit Cem, në vendin Tërgaja.

Pas vandalizmit që ndodhi gjatë natës së kaluar dhe ri-ngjyrosjes së sotme nga disa të rinj malësorë, një grup huliganësh kishin shkuar përsëri gjatë natës së sotme për të vandalizuar edhe një herë grafitin e Flamurit kuq e zi.

Siç mëson jozyrtarisht malesia.org, në vendin e ngjarjes ka pasur edhe incidente dhe të shtëna me armë, si dhe në vendin e ngjarjes janë forca policore. /MALESIA.ORG/