Tërmeti në Durrës, njerëzit dalin nga shtëpitë

Një tërmet i fuqishëm ka rënë në Durrës dhe është ndjerë shumë i fortë edhe në Tiranë.

Epiqendra ka qenë në Hamalle të Durrësit. Magnituda 5.5.

Në Durrës njerëzit kanë filluar që të dalin nga shtëpitë edhe pse është shi.