Ivanaj apelon te qytetarët e Malësisë të qëndrojnë në shtëpi

Nënkryetari i komunës së Tuzit, Ivan Ivanaj, apeloi te qytetarët e Malësisë, të qendrojnë në shtëpi.

Të dashur qytetarë,

Virusi Korona nuk e ka anashkaluar as Malësinë tonë, madje testimet e sotme treguan se 15 bashkëqytetar tonë janë të infektuar me këtë virus.
Është koha që të tregohemi të disiplinuar dhe të kujdesshëm, t’i respektojm keshillat e mjekëve dhe kështu ta ruajm veten dhe të tjerët.

‼️Ju lutem rrini ne shtëpiat tuaja!‼️

Malësia ka mbijetuar luftëra, smunje dhe fatkeqësi të ndryshme gjatë historisë se saj, e jam i bindur se edhe kësaj herë do t’ ia dalim!

#RriNëShtepi
#RuajVetenDheTeTjeret